2kayak4batten

De eerste kilometers

Aan iedereen die (in gedachten) bij ons vertrek aanwezig was,

Wat hebben wij alle drie een heerlijke dag gehad gisteren. Vrienden, familie, (kano-) collega’s en Batten-steuners, bedankt dat jullie er allemaal waren! Ook geweldig hoe jullie ons allemaal geholpen hebben op deze dag. Wij hebben genoten en dat is dankzij jullie.

En iedereen ontzettend bedankt voor alle giften voor het Batten Research Fonds. Ook op dat vlak was de vertrekdag een succes!

Intussen hebben we de tweede vaardag achter de rug. De eerste dag hadden we wind mee, vandaag zat hij flink tegen. Een mooie symboliek voor hoe de tocht eruit zal zien, zeggen we dan maar.

Wij hebben vanavond dankbaar gebruik gemaakt van de uitnodiging voor een diner in de huiskamer van Kaasboerderij De eenzaamheid. Daar mochten we ook ons tentje in de achtertuin opzetten. Nu zijn we moe en voldaan. Slaap lekker. Later meer.

2 comments

  • Zaterdag de jongelui ontmoet bij camping schorre in vrouwenpolder Zeeland eenleuk gesprek gehad wij nemen ons petje af voorjullie wij zijn de fietsers Jaap en Lia meulenberg heel veel succes en veel plezier en een helegoede reis en gezondheid

Comments are closed.